1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 

Mit tegyünk, ha haláleset történik?

Amennyiben:

  • Lakáson történik a haláleset, azonnal értesítsük a házi- (ügyeletes) orvost, aki elvégzi a halottvizsgálatot és az elhunyt elszállításáról intézkedik. Ebben az esetben bármelyik központunk ügyeleti száma hívható. Társaságunk folyamatos 24 órás diszpécser szolgálatot biztosít. Szakképzett munkatársaink azonnal intézkednek az elhunytak kegyeletteljes elszállításáról.

  • Ha a haláleset baleset következtében vagy közterületen, közúton, járművön, vagy munkahelyen történik, jelentse azt a rendőri szerveknek. Az elhunyt elszállítása hatósági rendelkezés alapján történik.

  • Kórházban történt elhalálozás esetén a halálesettel kapcsolatos további, teljeskürű ügyintézés céljából, illetve a hűtés és egyéb költségek csökkentése érdekében minél hamarabb keressük fel temetkezési irodáink valamelyikét.
    Munkatársaink meghatalmazása alapján az egészségügyi intézményben is teljes körűen eljárnak. Átveszik az elhunyt okmányait későbbi ügyintézés céljából, és átadják az elhunyt öltöztetéséhez szükséges ruházatot a korbonctanon.

  • Ha más országban történik a haláleset, vagy külföldi állampolgár halálozik el Magyarországon, értesítsük nemzetközi szakreferensünket a +36-30-8471390-es telefonszámon. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az ide vonatkozó ügyintézéssel kapcsolatban.
 Dr. Győri Csabáné ev.

 

Fotó: www.kardostamas.hu

Elérhetőségeink

 

Szolnoki Központ


Temető út 18.
Telefon: +36-30-436-4301

Ügyeleti számunk

+36-30-436-4301


prgtemetkezes [at] gmail